Pompierii nemțeni, în misiune la Vama Siret

Luni, 07 Martie 2022Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Pompierii nemteni  in misiune la Vama Siret | imaginea 1 Plutonier major Tanasă Cornel este unul din pompierii nemțeni care în aceste zile se află în misiune la Vama Siret. La fel ca ceilalți colegi este mândru că a ales această meserie, cea de a fi alături de oameni atunci când este nevoie.

“Misiunea noastră, a pompierilor, nu e uşoară…Mereu mă minunez de dăruirea și sacrificiul camarazilor mei de arme. Oricât de greu ar fi, nu renunță! Ei imi dau putere…

Astăzi, sunt mândru de colegii de la jandarmi, poliție, poliția de frontieră, imigrări. De voluntarii care stau zi și noapte alături de noi în ger, de oamenii care vin să ajute cu ce pot copii, familiile greu încercate, chiar si animăluțele de companie care îi însoțesc…

Dormim câteva ore pe noapte și mergem zeci de kilometri zilnic printre corturi să ne asigurăm că acestor familii nu le lipseşte nimic. Avem în suflet bucuria că ajutăm sute de oameni să fie in siguranță. Niciodată nu am fost mai mândru că sunt român! Dacă am fi mereu așa de uniți, am muta munții! În aceste zile, împreună scriem istoria!”

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.