Pompierii sălăjeni își continuă misiunile de sprijin la Vama Siret

Luni, 21 Martie 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Pompierii salajeni isi continua misiunile de sprijin la Vama Siret | imaginea 1 De la începutul războiului din Ucraina, mobilizarea românilor a impresionat o lume întreagă. Autorități, asociații private, ONG-uri și sute de voluntari și-au unit forțele pentru binele comun al semenilor noștri.

De asemenea pompierii sălăjeni se află de aproape trei săptămâni la Vama Siret și în orașul Rădăuți, iar un nou schimb a sosit miercuri, 16 martie a.c., în jurul prânzului în județul Suceava. Misiunea lor nu s-a încheiat, iar devotamentul, empatia și disponibilitatea permanentă sunt cuvintele care descriu cel mai bine activitatea celor implicați în ajutorarea refugiaților ucraineni.

Ei sunt alături de fiecare persoană care are nevoie de ajutorul lor și pregătiți să ofere suportul necesar în gestionarea acestei situații, 24 de ore din 24. Indiferent de oră, au un țel comun și sunt pregătiți să ofere sprijin celor care au nevoie.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.