Respect, Plutonier adjutant-șef Sebastian Laurențiu Ghioca!

Luni, 14 Martie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Respect  Plutonier adjutant sef Sebastian Laurentiu Ghioca | imaginea 1 Sebi Ghioca, când nu e dispecer la ISU Călăraşi, își ocupă timpul liber cu lucruri frumoase.

Plutonier adjutant-șef Sebastian Laurențiu Ghioca, în calitate de voluntar al Fundației “Copii în Dificultate”, a pus din nou umărul în sprijinul unei misiuni nobile, aceea de a colecta ajutoare și de a le face să ajungă acolo unde este mai mare nevoie de ele, anume la granița țării, pentru a veni în sprijinul refugiaților ucraineni.

S-au colectat la fundația în care activează multe lucruri necesare refugiaților: alimente, medicamente, materiale sanitare și de igienă, îmbrăcăminte, încălțăminte și chiar și jucării pentru cei mici. Sebi Ghioca, alături de colegii săi de la Fundația “Copii în Dificultate”, au mers, sâmbătă, 12 martie a.c., cu opt autoturisme încărcate de ajutoare umanitare la Tulcea, în punctul de trecere Isaccea.

Au adus bucurie și un strop de speranţă acelor oameni care au atâta nevoie de ea, unde semeni ai noștri au lăsat totul si au plecat de acasă din cauza unui război nedrept. Misiunea voluntarilor nu s-a terminat când au ajuns cu ajutoarele acolo, la Isaccea, în județul Tulcea.

La întoarcere au luat cu ei în mașini aproximativ 40 de cetățeni ucrainieni, pe care i-au transportat la București. Spunea Sebi că destinația lor finală, ar fi, pentru unii, Turcia, pentru alții, Italia.

La final de zi, după o zi întreagă, în care nu a alergat, nu a pedalat, așa cum obişnuia să facă pentru copiii de la fundație, spunea că e bucuros că s-a intalnit şi cu ai săi colegi, pompieri din Călărași detașați la Isaccea, și mai ales pentru că a putut ajuta din nou, că a putut pune umărul pentru a sprijini niște oameni izgoniți de urgia războiului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.