S-au alăturat colegilor de la ISU Tulcea pentru a acorda sprijin refugiaților

Vineri, 11 Martie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

S au alaturat colegilor de la ISU Tulcea pentru a acorda sprijin refugiatilor | imaginea 1 Pompierii călărășeni au plecat în misiune în județul Tulcea, la Vama Isaccea, pentru a fi alături de autorități în efortul conjugat de a ajuta cetățenii ucraineni nevoiți să se refugieze de urgia războiului din țara lor.

10 pompierii profesioniști din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Știrbei al județului Călărași, cu mai multe autospeciale și echipamente specifice din dotare, s-au deplasat la Vama Isaccea cu un microbuz de transport persoane, un autocamion de intervenţie, un grup generator de curent electric și o ambarcaţiune SAR - Targa.

În fiecare zi, ei duc la bun sfârșit misiunile încredințate de comandantul acțiunii. Transportă persoane și asigură bună desfăşurare a traficului rutier și naval.

Generatorul a fost pus în funcțiune Încă din prima zi și asigură iluminatul și celelalte necesități ale taberei mobile din Isaccea. Misiunea pompierilor militari călărășeni durează 5 zile, iar ulterior aceștia sunt schimbați cu alți colegi care vin cu forțe proaspete.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.