Schimbul efectivelor în cadrul misiunii de sprijin

Vineri, 11 Martie 2022Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Schimbul efectivelor in cadrul misiunii de sprijin | imaginea 1 Duminică seară, 6 martie a.c., în jurul orei 19:00, a avut loc schimbul efectivelor în cadrul misiunii de sprijin a pompierilor dâmbovițeni din municipiul Rădăuți.

Căpitan Vișan Gabriel a preluat misiunea de sprijin și informațiile esențiale pentru gestionarea taberei mobile instalată pe Stadionul Rădăuți în sprijinul refugiaților și persoanelor relocate din Ucraina. Cei 28 de pompieri care își încheie misiunea, au încercat să alunge suferința celor cazați aici, empatizând cu ei și oferindu-le tot suportul necesar.

Același entuziasm îl au și cei care au sosit, gândul de a sprijini în continuare nobila misiune a pompierilor salvatori, care sunt alături de fiecare persoană care are nevoie de ajutor și pregătiți să ofere suportul necesar în gestionarea acestei situații, 24 de ore din 24.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.