Un nou convoi cu produse donate de ieșeni a plecat spre Vama Siret

Luni, 21 Martie 2022Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Un nou convoi cu produse donate de ieseni a plecat spre Vama Siret | imaginea 1 Un nou convoi cu produse donate de ieșeni în cadrul campaniei umanitare „Ajutoare pentru refugiații din Ucraina” a plecat sâmbătă, 19 martie a.c., spre Vama Siret.

Ajutoarele pentru persoanele supuse zonei de conflict a fost constituit din pături, alimente, produse de igienă, generatoare electrice și alte lucruri de strictă necesitate, care vor ajunge în regiunea orașului Cernăuți.

Produsele au fost încărcate în cinci camioane și o platformă ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Iași.

Trei camioane au fost încărcate cu alimente, cazarmament și produse de igienă, în valoare totală de circa 415.000 de lei, iar alte două camioane și platforma transportă 16 generatoare, în valoare de 377.000 de lei.

Primul convoi umanitar cu produse donate de ieșeni în cadrul campaniei organizate de Primăria Municipiului Iași a plecat în Ucraina sâmbătă, 5 martie a.c., și a fost format din cinci autospeciale în care au fost încărcate produse în valoare de 520.000 de lei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.