A avut parte de o surpriză dulce chiar de ziua ei

Sâmbătă, 02 Aprilie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

A avut parte de o surpriza dulce chiar de ziua ei | imaginea 1 Deși departe de casă, refugiată cu familia sa la Călărași, Yana, o fetiță din Ucraina, a avut parte de o surpriză dulce chiar de ziua ei.

Așa s-a întâmplat să fie! Micuța Yana a împlinit 11 ani în țara noastră, unde este refugiată cu familia sa. Ea si membrii familiei sunt cazați într-un apartament al unei instituții publice din Călărași. Yana este în România alături de mama sa, o soră și doi frați.

Războiul i-a gonit de acasă și nu sunt deloc fericiți că destinul și evenimentele nefaste din țara lor i-au forțat să treacă prin momente cumplite, plecând de acasă de frica războiului, parasindu-și casa si țara, auzind în urmă zgomotul teribil al alarmelor anti-aeriene, tensiunea constantă a avertizărilor la fiecare pas și chiar cumplitul si asurzitorul șuierat al munițiilor de război.

Dar astăzi o să vorbim despre lucruri frumoase. Au fost complici la această surpriză plăcută reprezentanții Asociației Specialiștilor în Calitate din Călărași, prin Elena Nicolache, o doamnă binevoitoare care a făcut un tort frumos - Mariana Vîlsan și trei colegi pompieri, Dana, Roxana și Nicușor, care au avut o idee minunată.

Inima unui copil a bătut puternic, s-a bucurat mult, chipul sărbătoritei și al celor apropiați ei s-au înseninat instant, ei au uitat, fie și pentru puțin timp de supărare și intr-un glas i-au urat cu toții micuței “La mulți ani!”.

Yana a fost cea mai încântată, a primit mici cadouri și a avut un mare tort de ziua ei. Felicitări tuturor celor care au făcut posibil acest lucru, care au știut cu puțin să bucure mult sufletul unui copil aflat departe de casa lui și de tot ce știa el până mai ieri!

Şi pompierii militari călărășeni se alătură celor care au vrut să facă mai frumoasă ziua unui copil și îi urează să se bucure de multă sănătate și de căldura celor apropiați. La mulți ani, Yana!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.