A rămas fără agoniseală, după ce casa i-a fost distrusă într-un incendiu

Joi, 21 Aprilie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

A ramas fara agoniseala  dupa ce casa i a fost distrusa intr un incendiu | imaginea 1 Privind în zare și parcă așteptând pe cineva. Așa l-au găsit, miercuri, 20 aprilie a.c., pe nea Tudor, bătrânul din Letca Veche, pe care l-au cunoscut vara trecută, într-un moment foarte greu.

La vârsta de 90 de ani, acesta a rămas fără agoniseala de toată viața, după ce casa i-a fost distrusă într-un incendiu. L-au vizitat de câteva ori de atunci și au rămas uimiţi de optimismul și puterea de care dă dovadă, în fiecare zi.

Îi place să povestească, să aibă mulți oameni în jur și de aceea s-a bucurat când a văzut că pompierii îi sunt din nou alături. Ana-Maria, voluntar SMURD și tatăl său, fost pompier, împreună cu Ionuț, subofițer la Garda de Intervenție Mihăilești i-au făcut ziua mai frumoasă.

Au vrut ca înainte de Sărbătorile Pascale să îl revadă și să îi facă o bucurie, dar mai ales să simtă că sunt oameni care se gândesc la el. Când și-au luat rămas-bun, nea Tudor le-a transmis să se bucure de viață pentru că este cel mai de preț dar de la Dumnezeu și să ajungă, la rândul lor, la venerabila vârstă de 90 de ani.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.