Aer curat!

Joi, 28 Aprilie 2022Gorj
Sursa Foto: Facebook ISU Gorj

Aer curat | imaginea 1 Două cuvinte pe care le folosim des sau pe care le auzim unii de la alții foarte des! Culmea este că această alăturare de cuvinte o folosesc și cei care au contribuit cu gunoaie aruncate la întâmplare la un tablou sinistru al naturii!

Miercuri, 27 aprilie a.c., pompierii gorjeni au adunat gunoaie! Nu sunt ale noastre, dar prin bunăvoință, fiecare dintre noi putem contribui la remedierea răului făcut! În cooperare cu reprezentanții Romsilva, au mers în Parcul Național Defileul Jiului și au adunat gunoaie! Au apelat și la voluntarii din cadrul ISU Gorj, care au răspuns prezent, ca de fiecare dată!

Dacă ai aruncat vreodată gunoaie la întâmplare, renunță la acest obicei și protejează natura. Dacă vezi pe cineva că aruncă gunoaie la întâmplare, atrage-i atenția! Cu toții putem să contribuim la un mediu înconjurător curat! Trebuie doar să vrem!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.