Ajutor din partea pompierilor botoşăneni și a voluntarilor

Sâmbătă, 02 Aprilie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Ajutor din partea pompierilor botosaneni si a voluntarilor | imaginea 1 Poveștile ucrainenilor fugiți din calea războiului s-au mutat din punctele de trecere a frontierei, în spatele ușilor închise ale multor locuințe din Botoșani.

Plecați din Ucraina cu toată viața într-o valiză, sunt ținuți departe de țara lor de continuarea agresiunii militare rusești. Chiar dacă războiul s-ar opri, mulți nu ar mai avea unde sau la ce să se întoarcă.

În așteptarea unor vești bune, o parte dintre femeile și copiii din Ucraina, dar și familii întregi, și-au găsit adăpost, pe cont propriu, în județul Botoșani. Pentru mulți, bruma de lucruri s-a cam risipit.

Pentru câteva familii ajutorul a venit din partea pompierilor botoşăneni și a voluntarilor de la Crucea Roșie Botoșani. Alimente, produse de igienă personala și de curățenie, mâncare pentru bebeluși, scutece șervețele umede, pături, saltele, jucării și haine sunt produsele care le-au fost donate în ultimele zile.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.