Ajutor pentru cei aflaţi la nevoie

Sâmbătă, 02 Aprilie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Ajutor pentru cei aflati la nevoie | imaginea 1 Tania, Adela, Nicolai și Adam sunt patru dintre copiii ucraineni, cazați la Centrul de Primire în Regim de Urgență, împreună cu familia lor. Din prima clipă în care i-au văzut pe pompierii giurgiuveni, le-au sărit în brațe și i-au ținut atât de strâns încât părea că se cunosc dintotdeauna.

Au ajuns în județul Giurgiu săptămâna trecută, când se aflau în drum spre Bulgaria. Microbuzul lor s-a oprit pe autostradă, în zona localității Bolintin Deal și nu au reușit să îl mai pornească. De acolo, au mers la sediul Detașamentului de Pompieri, iar apoi la Giurgiu, unde au și rămas.

Și pentru că nu au posibilități financiare astfel încât să își permită să plătească piesele auto și reparația mașinii, pompierii şi-au dorit să îi ajute. Alături de alți oameni de bine, printre care și mecanicii auto care au lucrat gratuit, au reușit să strângă suma de care aveau nevoie.

În curând, își vor putea continua drumul spre Bulgaria, luând cu ei multe amintiri din locul în care au fost primiți cu brațele deschise și s-au simțit în siguranță.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.