Ajutor pentru o familie care şi-a văzut casa transformată în scrum

Marți, 19 Aprilie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Ajutor pentru o familie care si a vazut casa transformata in scrum | imaginea 1 Apropierea Sărbătorii Învierii Domnului nu este un motiv de bucurie pentru toată lumea. Sunt oameni care privesc viitorul cu lacrimi în ochi și doar un sprijin, uneori neașteptat, le poate reda speranța în suflet.

O familie formată din șase persoane, dintre care doi copii mici, din orașul Flămânzi a trecut prin clipe grele, la începutul lunii martie a.c., atunci când și-a văzut, într-o clipă, casa transformată în scrum, fără posibilitatea de a-și construi singuri un nou cămin.

Încă de atunci, Plutonier adjutant Petru Grigoraș s-a gândit la ei și și-a propus să le dea o mână de ajutor, cum de altfel a mai făcut și cu alte familii nevoiașe din comunitatea în care trăiește.

Alături de câțiva prieteni din copilărie și cunoscuții din mediul online, a inițiat pe rețelele de socializare o campanie de strângere de fonduri pentru reconstrucția casei. Oamenii nu au rămas indiferenți la necazul familiei și au adunat atât bani, cât și materiale de construcție.

La sfârșitul lunii martie casa era deja ridicată, acoperișul, ferestrele, ușile erau montate și o sobă construită. La ridicarea casei a contribuit și Primăria Orașului Flămânzi.

Oamenii cu suflet care s-au alăturat acestui demers și-au dorit ca familia să petreacă Sfintele Sărbători de Paște în nouă locuință. Însă, mai este mult de muncă până când casa poate fi locuită, motiv pentru care cetățenii sunt rugați să fie solidari cu această familie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.