Din suflet, pentru suflete de copii

Luni, 25 Aprilie 2022Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Din suflet  pentru suflete de copii | imaginea 1 La marginea oraşului Urlaţi este cartierul Mărunţiş. Aici a clădit părintele Manuel, cu ajutorul oamenilor, un centru educaţional de zi pentru 30 de copii din familii nevoiaşe. Pompierii militari prahoveni au vizitat aceste suflete, în speranţa de a împărţi un strop de bucurie.

Manuel Radu este preot și slujeşte în Parohia “Valea Crângului” din Urlaţi. Dumnezeu l-a trimis aici să aibă grijă de o comunitate micuţă, dar şi de 30 de copii – proveniţi din familii defavorizate sau monoparentale.

“Bucuria Ajutorului” se numeşte fundaţia unde Părintele Manuel trudeşte zilnic, alături de soţie şi câţiva angajaţi, pentru ca celor 30 de micuţi să nu le lipsească nimic. Sunt copii care merg la şcoală datorită Părintelui şi care primesc aici toată educaţia de care au nevoie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.