ISU Mehedinți s-a alăturat campaniei de ecologizare “Curățăm Romania!”

Marți, 19 Aprilie 2022Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

ISU Mehedinti s a alaturat campaniei de ecologizare  Curatam Romania | imaginea 1 Din grijă pentru natură, ISU Mehedinți s-a alăturat campaniei de ecologizare “Curățăm Romania!”, desfășurată în sistem integrat la nivelul județului Mehedinți.

La această acțiune au participat 15 pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin, urmând ca la activitățile viitoare să se alăture personal din cadrul tuturor subunităților inspectoratului.

Pompierii au arătat că le pasă și îi încurajează și pe ceilalți să dea dovadă de responsabilitate, contribuind la menținerea unui mediu sănătos.

Este datoria noastră a tuturor să protejam natura pentru a diminua efectele negative pe care le pot avea deșeurile asupra mediului înconjurător.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.