Îşi foloseşte talentul pentru a le face ziua mai frumoasă

Marți, 05 Aprilie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Isi foloseste talentul pentru a le face ziua mai frumoasa | imaginea 1 Pasionat de frizerie, pompierul giurgiuvean Laurențiu s-a gândit că își poate folosi talentul pentru a le face ziua mai frumoasă copiilor și bunicilor din Ucraina.

A auzit de la colegi și de la prieteni că în Gara de Nord sunt spații amenajate pentru cetățenii ucraineni care ajung în capitală și nu a stat pe gânduri. A mers în gară, s-a înscris pe lista voluntarilor, iar apoi și-a amenajat un loc special pentru tuns.

“În curând voi absolvi un curs de frizerie. Am învățat de la cei mai pricepuți în acest domeniu și m-am gândit că ar fi o idee bună să le aduc oamenilor zâmbetul pe buze, în timp ce așteaptă în gară. Am câteva zile libere și vreau să ajut atât cât pot.

A fost puțin mai greu la început pentru că oamenii nu știau exact ce trebuia să facă pentru a se tunde, dar încet-încet și-au dat seama că nu îi costă nimic și au venit în micul meu salon improvizat. Opt persoane am tuns doar ieri, iar astăzi, după prânz, voi merge din nou”, a povestit Laurențiu.

Și da, toți cei care l-au întâlnit au zâmbit! Au uitat măcar pentru o clipă de situația dificilă în care se află și au apreciat această lecție de solidaritate. La unitate, este un coleg pe care te poți baza, în orice moment. Din anul 2015, el este pompier la ISU Giurgiu, în cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.