Micuţul sărbătorit a avut parte de surpriza vieţii lui

Marți, 19 Aprilie 2022Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Micutul sarbatorit a avut parte de surpriza vietii lui | imaginea 1 Gabriel, un mic ieșean care visează la cariera de pompieri, a avut parte de surpriza vieții lui.

Gabriel, un băiețel care, joi, 14 aprilie a.c., a împlinit cinci anișori, a avut parte de o surpriză inedită din partea pompierilor ieșeni. Pasionat de meseria în care curajul se regăsește printre principalele calități, micuțul Gabriel a pășit timid, emoționat, alături de părinți, în unitatea salvatorilor ieșeni din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași.

Micuțul salvator a urcat în autospecialele de intervenție, a făcut fotografii cu militarii aflați pe intervenție, a primit o diplomă și a fost încântat de cuvintele frumoase transmise prin difuzoarele autospecialelor de intervenție. Tortul primit și emoțiile împlinirii celor 5 anișori vor rămâne în amintirea sa, alături de lacrimile de bucurie ale mamei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.