Pompierii sălăjeni s-au alăturat acțiunii de ecologizare „Curățăm România!”

Joi, 21 Aprilie 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Pompierii salajeni s au alaturat actiunii de ecologizare  Curatam Romania | imaginea 1 Joi, 14 aprilie a.a., și miercuri, 20 aprilie a.c., pompierii sălăjeni s-au alăturat acțiunii de curățare, ce s-a desfășurat în cadrul campaniei de ecologizare „Curățăm România!”, inițiată de Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor.

Pompierii de la Secțiile Șimleu Silvaniei și Jibou, Gărzile Hida și Ileanda, de la Punctul de Lucru Sânmihaiu Almașului au participat la această activitate importantă pe raza localităților unde aceștia își au subunitatea, alături de personalul primăriilor UAT-urilor implicate.

Cei peste 40 de participanți au strâns circa 1250 kg de deșeuri, pungi, ambalaje de plastic, sticle, gunoi menajer și materiale de construcții. Aceste acțiuni de curățare a gunoaielor vor continua în perioada următoare, după Sărbătorile Pascale. Scopul lor este acela de a forma un comportament responsabil al populației în ceea ce privește protecția mediului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.