A avut parte de o mare surpriză din partea pompierilor

Joi, 19 Mai 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

A avut parte de o mare surpriza din partea pompierilor | imaginea 1 Valeria, o fetiţă din Ucraina, a avut parte de o mare surpriză din partea pompierilor şi a unor oameni cu suflet mare.

Deși departe de casă, refugiată cu familia sa la Călărași, Valeria, o fetiță din Ucraina, a avut parte de o surpriză dulce chiar de ziua ei, la împlinirea vârstei de 15 ani. Valeria a împlinit, marţi, 17 mai a.c., 15 ani în țara noastră, unde este refugiată cu familia sa. Ea și membrii familiei sunt cazați într-un apartament al unei persoane fizice din municipiul Călărași.

Valeria este în România alături de mama sa, două surori și doi frați. Războiul i-a gonit de acasă și nu sunt deloc fericiți că destinul și evenimentele nefaste din țara lor i-au forțat să treacă prin momente cumplite, plecând de acasă de frica războiului, părăsindu-și casa şi țara, auzind în urmă zgomotul teribil al alarmelor anti-aeriene, tensiunea constantă a avertizărilor la fiecare pas și chiar cumplitul si asurzitorul șuierat al munițiilor de război.

Au fost complici la această surpriză plăcută reprezentanții Asociației Specialiștilor în Calitate din Călărași, prin Elena Nicolache, o doamnă binevoitoare, care a făcut un tort frumos - Mariana Vîlsan și trei colegi pompieri, Ema, Rodica și Nicușor, care au avut o idee foarte frumoasă.

Astfel, inima unui copil a bătut mai puternic, s-a bucurat tare mult, chipul sărbătoritei și al celor apropiați ei s-au înseninat instant, ei au uitat, fie și pentru puțin timp de supărare și intr-un glas i-au urat cu toții micuței “La mulți ani!”.

Valeria a fost cea mai încântată, a primit un tort delicios de ziua ei. Se adresează felicitări tuturor celor care au făcut posibil acest lucru, care au știut cu puțin să bucure mult sufletul unui copil aflat departe de casa lui și de tot ce știa el până mai ieri!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.