De Ziua Pompierilor, au participat la campania națională “Curățăm România”!

Vineri, 13 Mai 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

De Ziua Pompierilor  au participat la campania nationala  Curatam Romania | imaginea 1 Au multe misiuni și uneori timpul nu le permite să facă toate lucrurile pe care şi le doresc, însă, de fiecare dată când au fost organizate acțiuni cu impact în domenii precum mediul înconjurător, s-au implicat și au dat dovadă de spirit civic.

Miercuri, 4 mai a.c., chiar dacă a fost Ziua Internațională a Pompierilor, pompierii botoşăneni au spus DA invitației de a participa la campania națională “Curățăm România”!, într-o acțiune de ecologizare desfășurată în zonă Gării Săveni, lacului de acumulare Stânca - Costești, mănăstirii Guranda, pădurilor Lebăda, Gorovei și Guranda, dar și pe raza orașului Ștefănești.

Pe o distanță de aproximativ 20 km, au colectat deșeurile aruncate la întâmplare pentru că îşi doresc să trăiască într-un mediu curat și sănătos. Pet-uri, ambalaje din plastic şi hârtie, cutii şi alte resturi menajere au fost colectate şi depozitate în saci de unică folosinţă, cu speranța că până la următoarea acțiune, oamenii vor avea mai multă grijă de natură.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.