Igienizare și curățare a Parcului Pădure Brădet

Luni, 02 Mai 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Igienizare si curatare a Parcului Padure Bradet | imaginea 1 După ce la mijlocul lunii aprilie a.c., pompierii sălăjeni de la subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” s-au alăturat la acțiunea de curățare ce s-a desfășurat în cadrul campaniei de ecologizare „Curățăm România!”, inițiată de Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor, a venit rândul și salvatorilor zălăuani să acționeze.

Astfel, împinși de spiritul civic, aceştia au executat o activitate de igienizare și curățare a Parcului Pădure Brădet, aflat la intrarea în municipiul Zalău.

Participanții au strâns mai mulți saci plini de deșeuri, pungi, ambalaje de plastic, sticle, gunoi menajer. Scopul campaniei este acela de a forma un comportament responsabil al populației în ceea ce privește protecția mediului și de a lăsa un exemplu demn de urmat generațiilor tinere.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.