Iulian Rotariu continuă să alerge pentru cauza copiilor cu autism

Marți, 31 Mai 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Iulian Rotariu continua sa alerge pentru cauza copiilor cu autism | imaginea 1 Iulian Rotariu continuă să uimească lumea prin forța, determinarea și ambiția cu care susține cauza copiilor cu autism din Botoșani, alergând în cele mai extreme condiții. Chiar dacă nu a reușit să ocupe prima treaptă a podiumului la ultramaratonul din deşertul Namibia, așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, locul secund este mai mult decât onorant.

Nu doar că a reușit să termine cursa de 520 de kilometri, spre deosebire de alți opt concurenți care au abandonat competiția după primele etape, dar a fost un adversar puternic pentru elvețianul Marco Jaeggi, ocupantul locului 1. Mai mult, două zile consecutiv, a trecut primul linia de finish.

Iulian rămâne numărul 1 în inimile colegilor, ale copiilor cu autism din Botoșani, ale multor români. Rezultatele lui sunt cu atât mai impresionante, cu cât el nu este sportiv de performanță. Colegii de la ISU Botoşani îl așteaptă să se întoarcă sănătos acasă, la familia lui!

The Track Namibia este unul dintre cele mai grele ultramaratoane din lume! Pe lângă distanța de 520 km (parcursă în nouă etape), concurenții au avut de înfruntat temperaturi extreme, ziua peste 50 de grade, noaptea sub zero grade.

Iulian Rotariu continua sa alerge pentru cauza copiilor cu autism | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.