Sebi, un pompier cu inimă de leu!

Joi, 19 Mai 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Sebi  un pompier cu inima de leu | imaginea 1 2.760 de kilometri vor fi străbătuţi cu bicicleta de către pompierul călărăşean Sebastian pentru a sprijini o cauză nobilă!

Luni dimineață, 16 mai a.c., Sebastian Ghioca a plecat în cursa de a parcurge Conturul României, fiind încurajat şi susţinut de către toţi colegii de serviciu. În următoarele 13 zile, acesta va pedala pe extremitățile geografice ale țării pentru a CONTURA ROMÂNIA COPIILOR VULNERABILI.

În această misiune ambițioasă, pompierul este însoțit de prietenul său, Adrian Ster. Plutonier adjutant-șef Sebastian Laurențiu Ghioca este dispecer în cadrul ISU Călărași, iar de mai mulți ani participă la acțiuni umanitare pentru sprijinirea copiilor cu afecțiuni grave de la Fundația CID „Copii în dificultate”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.