Donează sânge pentru a face bine!

Sâmbătă, 25 Iunie 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Doneaza sange pentru a face bine | imaginea 1 Plutonierul adjutant Iulian Mocan spune, râzând, că e un “client fidel” al Centrului de Transfuzii Sanguine din Cluj-Napoca. Are la activ peste 20 de donări și a participat la Ziua Internațională a Donatorului de Sânge, alături de pompierii de la toate detașamentele ISU Cluj.

“Iulică” e unul dintre colegii deosebiți, care reușește să binedispună prin atitudinea sa pozitivă. Așa cum el însuși mărturisește cu zâmbetul pe buze, conduce cu succes toate autospecialele din curte. S-ar cuveni o completare, spunând că e un om de bază la fiecare intervenție.

Pentru el, cel mai mult contează să îi ajute pe cei din jur. Tocmai de aceea alege să meargă frecvent la donarea de sânge și transmite un mesaj de încurajare spre acest demers. Printr-un gest simplu, oricine poate fi salvator!

Citiți povestea lui Iulian într-un interviu publicat pe site-ul: https://www.isucj.ro/oamenii-care-au-in-sange-dorinta-de-a-face-bine/

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.