La mulți ani, dragi copii!

Luni, 06 Iunie 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

La multi ani  dragi copii | imaginea 1 Cu brațele deschise, pompierii argeșeni i-au primit miercuri, 1 iunie a.c., pe cei mici în lumea lor, le-au arătat mașinile de intervenție și echipamentele cu ajutorul cărora intervin în situații de urgență.

Totodată, micuții și însoțitorii acestora, au fost fascinați „să testeze” câteva dintre accesoriile din dotarea autospecialelor de stins incendii și de descarcerare.

Fiind curioși din fire, copiii au explorat fiecare autospecială în parte, iar pompierii au răspuns tuturor curiozităților celor mici legate de activitatea salvatorilor.

Scopul a fost ca toate aceste activităţi să fie atât distractive, cât şi informative şi, cine ştie, în timp poate unii dintre cei prezenți vor deveni colegii lor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.