Pompierii harghiteni donează pentru viaţă!

Marți, 14 Iunie 2022Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Pompierii harghiteni doneaza pentru viata | imaginea 1 Confruntându-se permanent, prin prisma profesiei, cu suferinţa semenilor, pompierii militari înţeleg importanţa oricărui gest care ar putea oferi bucurie, speranţă şi o şansă la viaţă.

De aceea, miercuri, 8 iunie a.c., 20 de pompieri militari din cadrul Detașamentului Gheorgheni, alături de comandantul subunității de intervenție, Lt. col. Coșarcă Gavril, s-au mobilizat într-o misiune de protejare a celor care au nevoie de ajutor, manifestându-și prețuirea și grija față de viața semenilor printr-o acțiune de donare de sânge.

Salvatorii speră ca acțiunea lor să fie un ecou pentru toți cetățenii, iar aceștia să conștientizeze faptul că, prin simpla prezență la centrele de transfuzie, au șansa nu numai de a-i salva pe ceilalți, dar și de a-și proteja propria viață, donarea de sânge fiind benefică atât pentru primitor, cât și pentru donator, mai ales că marțea viitoare, 14 iunie, este marcată Ziua Mondială a Donatorului de Sânge.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.