Primire călduroasă la întoarcerea din Conturul României pe Bicicletă

Luni, 06 Iunie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Primire calduroasa la intoarcerea din Conturul Romaniei pe Bicicleta | imaginea 1 Cei doi ambasadori sportivi ai Fundației Copii in Dificultate, pompierul Ghioca Laurenţiu Sebastian și prietenul său, Adrian Ster, s-au întâlnit zilele trecute cu copiii pe care au ales să îi ajute prin proiectul lor “Conturul României pe bicicletă”.

De ce au avut ei parte? Bună întrebare! De privirea curată a unor copii sinceri și de calde îmbrățișări, de bucurie și de prietenie, în forma lor pură, venite din partea unor copii cu grave probleme de sănătate si afecțiuni neurologice.

Reprezentanții Fundației CID au vrut să își arate aprecierea față de ambasadorii lor sportivi și le-au oferit simbolic Conturul României și câte o diplomă onorifică.

Cu aceeași ocazie, Sebi Ghioca si reprezentanții Fundației au discutat depre cei mici, despre problemele cu care se confruntă zi de zi, despre demararea unor noi proiecte, au vorbit despre istoricul fiecărui copil, despre boli și tratamentul acestora și ce s-ar mai putea face pentru fiecare în parte.

Și cu această ocazie, Sebi Ghioca a transmis sincere mulțumiri tuturor celor care au sprijinit cauza acestor copii aflați în nevoie. Încă putem să sprijinim copiii cu un simplu sms cu textul “ZILE” la 8844 (2€/lună). Mai mult despre asta nu se poate spune în cuvinte! Imaginile de mai jos sunt de-a dreptul grăitoare!!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.