Colegii care la nevoie se cunosc

Sâmbătă, 02 Iulie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Colegii care la nevoie se cunosc | imaginea 1 Rar pot fi surprinşi în fotografii, dar astăzi am reușit. Ei sunt colegii din cadrul Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației, fără de care activitatea pompierilor nu s-ar putea desfășura în cele mai bune condiții.

De la asigurarea comunicațiilor operative și a transmisiilor de date necesare pentru buna organizare și coordonare a misiunilor și până la funcționarea echipamentelor IT, toate fac munca mai ușoară pentru salvatori.

Răspund prezent ori de câte ori este nevoie de ajutor și găsesc mereu soluții pentru a rezolva problemele tehnice. Își fac datoria, însă salvatorii le sunt recunoscători pentru devotamentul de care dau dovadă și le doresc succes în tot ceea ce și-au propus. Împreună, sunt o echipă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.