El este Kevin și merită susținerea tuturor!

Marți, 05 Iulie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

El este Kevin si merita sustinerea tuturor | imaginea 1 Are doar 20 de ani, iar din luna martie a acestui an lucrează la Detașamentul 1 de Pompieri din Timișoara, în calitate de soldat gradat profesionist. Când dezbracă uniforma de pompier, îmbracă kimono-ul special pentru karate.

Practică artele marțiale de la vârsta de 5 ani, iar prin pasiunea lui a reușit să urce steagul României, de trei ori, pe primul podium la campionatele mondiale din 2018, 2019 și 2021.

De sâmbătă, 2 iulie a.c., participă la un nou Campionat Mondial care se va desfășura în SUA, Florida, unde va reprezenta România!

Colegii îi țin pumnii strânși și sunt convinși că Imnul Național al României se va auzi la sfârșitul competiției, când va cuceri o nouă medalie de aur!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.