Prezent în cadrul tuturor momentelor importante ale pompierilor buzoieni

Marți, 05 Iulie 2022Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Prezent in cadrul tuturor momentelor importante ale pompierilor buzoieni | imaginea 1 “Succesul apare numai atunci când fiecare antrenament (al memoriei, al forței și rezistenței, al voinței și perseverenței) îl aduce pe om până la limita posibilităților sale.” Acesta este doar unul dintre multele principii în care crede cu tărie comandantul pompierilor buzoieni, Inspector-Șef Cimpoeșu Stelian.

Având o experienţă de peste 30 de ani în sistemul militar și de peste 22 de ani în domeniul managementului situațiilor de urgență, pe parcursul carierei a dat dovadă de stoicism, dăruire și calități ideale pentru îndeplinirea cu succes a misiunilor încredințate instituțiilor unde a activat.

Cu toate că a trecut puțin timp de când a preluat această funcție, el a dat deja dovadă de implicare, viziune și devotament față de arma pompierilor și implicit siguranța cetățenilor! Implicat în activitățile Inspectoratului, acesta a participat la diverse evenimente importante pentru comunitatea buzoiană.

Pentru a păstra obiceiul de a fi prezent în cadrul tuturor momentelor importante ale pompierilor buzoieni, domnul Colonel Cimpoeșu Stelian a dorit să fie prezent și la probele sportive pe care tinerii Soldați Profesioniști le-au susținut pentru finalizarea stagiului de pregătire, motivându-i să se autodepășească!

Totodată, având în vedere marea oportunitate de a vă alătura echipei pompierilor buzoieni, prin prisma numeroaselor posturi scoase la concurs de ISU Buzău, domnul Colonel Cimpoeșu Stelian îndeamnă și încurajează toți tinerii ce își doresc o carieră militară să “nu stea pe gânduri și să îmbrățișeze această profesie nobilă ce aduce multe împliniri sufletești”!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.