Au primit cu bucurie vizita prichindeilor de la grădiniţă

Vineri, 19 August 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Au primit cu bucurie vizita prichindeilor de la gradinita | imaginea 1 Miercuri, 17 august a.c., pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi au primit cu bucurie vizita prichindeilor de la Grădiniţa “HELIKON”, micii vizitatori având vârste cuprinse între 3 şi 6 ani.

Copilaşii au fost plăcut impresionați de vizualizarea tuturor autospecialelor de intervenţie, a accesoriilor şi a celorlalte mijloace de intervenție prezentate de pompieri. Cei mici au avut ocazia să vadă cum arată mașinile de pompieri și au fost foarte încântaţi să descopere şi cum funcționează pistoalele sub presiune pentru refularea apei, folosite de pompieri pentru stingerea incendiilor.

Pentru că 25 de copii au avut multe de întrebat, pompierii militari le-au oferit răspunsuri la toate curiozitățile și întrebările lor. Scopul vizitei a fost atins - copiii au fost foarte încântați de tot ce au văzut la pompierii militari și au asistat captivați la toate demonstrațiile salvatorilor.

De asemenea, s-au făcut alături de pompieri foarte multe fotografii si clipuri video, iar vremea frumoasă a fost un avantaj real pentru desfășurarea întregii activități cu succes. În acest sens, grăitoare sunt imaginile realizate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.