Pia urează tuturor patrupedelor un sincer și călduros La Mulți Ani!

Marți, 30 August 2022Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Pia ureaza tuturor patrupedelor un sincer si calduros La Multi Ani | imaginea 1 26 august - Ziua internațională a câinelui. Pia, ciobănescul belgian al ISU Constanța, urează tuturor patrupedelor un sincer și călduros LA MULȚI ANI!

Pia a împlinit, recent, 11 luni. Este foarte blândă, iubitoare, adoră plimbările – mai ales pe cele cu barca, recompensele, jucăriile, mângăierile și pupiceii, însă cel mai mult și cel mai mult îl adoră pe conductorul ei, Plt. adj. Cristian Teodoru pe care îl însoțește peste tot. Cei doi fac o echipă extraordinară!

Antrenamentele merg foarte bine, spune acesta, Pia fiind o cățelușă foarte energică și dornică să învețe lucruri noi. Pia se află, acum, într-un program de instruire. După această perioadă, cățelușa îi va însoți și ajuta pe salvatori în misiunile lor, cu precădere în cele de căutare și salvare din diverse medii. La mulți ani, Pia! La mulți ani, căței de pretutindeni!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.