Sufletul se vindecă atunci când este în preajma…pompierilor

Marți, 30 August 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Sufletul se vindeca atunci cand este in preajma   pompierilor | imaginea 1 De acest lucru s-au convins salvatorii vrânceni, joi, 25 august a.c., când au primit în vizită zeci de copii și părinți ucrainieni. Însoțiți de reprezentanții și voluntarii 𝑪𝒓𝒖𝒄𝒊𝒊 𝑹𝒐𝒔̦𝒊𝒊 – 𝑭𝒊𝒍𝒊𝒂𝒍𝒂 𝑽𝒓𝒂𝒏𝒄𝒆𝒂, aceștia au uitat pentru moment de problemele care îi apasă și s-au bucurat de o frumoasă experiență.

Așa cum era de așteptat, cei mai fericiți au fost copiii! Micuții au fost încântați să descopere cum funcționează echipamentele și accesoriile folosite în gestionarea situațiilor de urgență, dar și să mânuiască furtunul de refulare a apei, simulând că sting incendii.

Punctul culminant al vizitei a fost ”𝑝𝑙𝑖𝑚𝑏𝑎𝑟𝑒𝑎” cu nacela autospecialei de intervenție și salvare de la înălțime. Fiindcă au dorit ca viața să le prindă gust de dulce, înainte de a-și lua ”𝐿𝑎 𝑟𝑒𝑣𝑒𝑑𝑒𝑟𝑒!”, i-au servit cu bomboane. Cu toții le-au promis că vor reveni cu drag, cu următoarea ocazie. Poate știau, dar nu conștientizau, însă în acea zi 𝒂u 𝒊̂𝒏𝒗𝒂̆𝒕̦𝒂𝒕 𝒄𝒂̆ 𝒛𝒂̂𝒎𝒃𝒆𝒕𝒖𝒍 𝒗𝒐𝒓𝒃𝒆𝒔̦𝒕𝒆 𝒂𝒄𝒆𝒆𝒂𝒔̦𝒊 𝒍𝒊𝒎𝒃𝒂̆!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.