Au spus DA invitației de a participa la “Ziua de Curățenie Națională”!

Miercuri, 21 Septembrie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Au spus DA invitatiei de a participa la  Ziua de Curatenie Nationala | imaginea 1 Au multe misiuni și uneori timpul nu le permite să facă toate lucrurile pe care și le doresc, însă, de fiecare dată când au fost organizate acțiuni cu impact în domenii precum mediul înconjurător, s-au implicat și au dat dovadă de spirit civic.

Sâmbătă, 17 septembrie a.c., pompierii botoșăneni au spus DA invitației de a participa la “Ziua de Curățenie Națională”!, într-o acțiune de ecologizare desfășurată în zona pădurilor Lebăda, Gorovei și a Gării din Săveni.

Pe o distanță de aproximativ 15 kilometri, s-au colectat deșeurile aruncate la întâmplare, pentru că ne dorim să trăim într-un mediu curat și sănătos.

Pet-uri, ambalaje din plastic şi hârtie, cutii şi alte resturi menajere au fost colectate şi depozitate în saci de unică folosinţă, cu speranța că până la următoarea acțiune, oamenii vor avea mai multă grijă de natură.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.