Campanie de donare de sânge, demarată la nivelul ISU Timiș

Marți, 27 Septembrie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Campanie de donare de sange  demarata la nivelul ISU Timis | imaginea 1 În continuarea activităților desfășurate cu ocazia „Zilei Pompierilor din România”, la nivelul I.S.U. Timiș a fost demarată 𝒐 𝒄𝒂𝒎𝒑𝒂𝒏𝒊𝒆 𝒅𝒆 𝒅𝒐𝒏𝒂𝒓𝒆 𝒅𝒆 𝒔𝒂̂𝒏𝒈𝒆 în incinta 𝐶𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑅𝑒𝑔𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙 𝑑𝑒 𝑇𝑟𝑎𝑛𝑠𝑓𝑢𝑧𝑖𝑒 𝑆𝑎𝑛𝑔𝑢𝑖𝑛𝑎̆ 𝑇𝑖𝑚𝑖𝑠̦𝑜𝑎𝑟𝑎.

Începând din 14 septembrie a.c., și până miercuri, 21 septembrie a.c., 53 𝒑𝒐𝒎𝒑𝒊𝒆𝒓𝒊 𝒕𝒊𝒎𝒊𝒔̦𝒆𝒏𝒊, printr-un gest de solidaritate față de semeni, s-au mobilizat și au donat sânge, necesar pentru tratarea cazurilor medicale și chirurgicale.

Campania de donare de sânge va fi reluată spre sfârșitul anului, ținând seamă de faptul că sunt pompieri care donează în mod regulat și trebuie să respecte intervalul minim între donări.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.