Plt. adj. Proteasa Vasile - Pompierul care aleargă pentru copiii cu nevoi speciale

Sâmbătă, 17 Septembrie 2022Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Plt  adj  Proteasa Vasile   Pompierul care alearga pentru copiii cu nevoi speciale | imaginea 1 În perioada 10 - 11 septembrie a.c., pompierul vâlcean Plutonier adjutant Proteasa Vasile a participat la ultramaratonul Autism 24h, reușind uimitoarea performanță de a alerga peste 105 km în 18 ore și 42 de minute.

Pompierul militar participă pentru a treia oară, consecutiv, la această competiție de alergare, ce are ca scop principal strângerea de fonduri pentru copiii cu nevoi speciale.

Pe parcursul solicitantei probe de alergare, salvatorul vâlcean și-a pus în valoare munca asiduă pe care a depus-o în pregătire, cât și experiența, pentru a face față dificultăților cauzate de condițiile grele în care s-a desfășurat competiția, foarte important fiind parcurgerea unui număr cât mai mare de km, care s-a cuantificat într-o sumă de bani ce va ajunge la copiii cu autism.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.