Plt. adj.-șef Sebastian Laurențiu Ghioca - Mereu aproape de cei dispuși să ajute!

Marți, 13 Septembrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Plt  adj  sef Sebastian Laurentiu Ghioca   Mereu aproape de cei dispusi sa ajute | imaginea 1 Ca ambasador onorific al Fundației “Copii în dificultate”, Plutonier adjutant-șef Sebastian Laurențiu Ghioca, alături de alți câțiva oameni sufletiști și dornici să sprijine cauzele nobile, a avut onoarea și a primit invitația de a participa la Recepția “Casei Maria”, un nou “adăpost” demn de a aduce căldură și afecțiune pentru copiii care au mare nevoie de sprijin.

Spunea Sebastian Laurențiu Ghioca că este mândru că poate participa alături de oameni minunați, care vor să ajute si să aducă alinare celor care au atâta nevoie de sprijin.

Susținerea copiilor și asigurarea unei vieți decente aproape de mediul de familie este posibilă doar prin acțiuni întreprinse de oameni cu suflet, de oameni implicați care au dovedit in timp că sunt buni vectori, ce știu să atragă susținerea tuturor celor care vor și pot empatiza cu acțiunile caritabile și demersurile umanitare.

La acest eveniment, care s-a desfășurat la ambasada Marii Britanii din București, au fost prezenți: oficiali din mai multe țări europene, oficialităţi locale, sportivi și mulți oameni cu suflet, care au fost aproape și s-au implicat neîntrerupt în proiecte umanitare, așa cum este și cauza copiilor de la căsuța CID “Copii în Dificultate”.

Una dintre gazdele Dineului a fost Alteța Sa Regală - Principesa Maria și, cu acest prilej, au fost puse bazele unor noi proiecte cu caracter umanitar. Sebastian a promis că va continua să participe la competițiile prin care va putea să ajute copiii de suflet de la Fundația “Copii în Dificultate”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.