Pompierii militari călărăşeni donează sânge de ziua lor

Duminică, 11 Septembrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pompierii militari calaraseni doneaza sange de ziua lor | imaginea 1 „Spunem mereu prezent atunci când e nevoie de noi, pentru că ştim că fiecare strop de sânge donat contează şi poate salva vieţi”

Pompierii militari sunt oameni care înţeleg cel mai bine suferinţa semenilor aflaţi în situaţii dificile, care le pun viaţa în pericol, mai ales că, de nenumărate ori aceştia sunt primii care văd cum semenii lor ajung în situaţii extreme şi pentru a-i salva este mare nevoie de sânge.

În aceste zile, mai multe cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Ştirbei” al județului Călărași au înţeles importanţa acestui demers şi s-au oferit voluntari să participe la campania de donare sânge desfășurată în incinta Centrului de Transfuzie Sanguină Călărași.

În această perioadă, Centrul de Transfuzie Sanguină din Călăraşi traverseasză o perioadă dificilă, în care se înregistrează un număr scăzut de donatori, astfel că se fac eforturi serioase pentru reîntregirea stocului atât de necesar salvării vieţii pacienţilor.

Pentru pompieri este un gest de solidaritate pe care fiecare dintre ei îl poate face, având în vedere importanţa şi beneficiile donării de sânge, atât pentru donator, cât şi pentru receptor.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.