Un gest firesc făcut de om bun - Respect, Sergent major Florin Rusu!

Miercuri, 21 Septembrie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Un gest firesc facut de om bun   Respect  Sergent major Florin Rusu | imaginea 1 O poveste ce merită spusă este cea a Sg. maj. Florin Rusu, pompier în cadrul Detașamentului Botoșani și a Ilonei, o tânără care se întorcea din Republica Moldova și și-a pierdut telefonul la Stânca.

Florin era în Punctul Operațional Avansat de la Stânca. Aștepta schimbul, când a auzit un telefon sunând. S-a uitat în jur și nu era nimeni. A găsit mobilul pe un teren viran din apropiere, printre pietre.

Avea câteva zeci de apeluri pierdute și doar 1% baterie. L-a pus imediat la încărcat pentru ca altfel nu l-ar mai fi putut debloca, iar șansa de a găsi proprietarul era din ce în ce mai mică.

Imediat, telefonul a sunat din nou. Era mama proprietarei. Se află împreună cu fiica sa, Ilona, în municipiul Botoşani. Trecuseră vama din Republica Moldova în România, cu o seară înainte, și au oprit pentru câteva minute în parcarea din fața Punctului Operațional Avansat.

De atunci, nu a mai folosit telefonul, iar când și-a dat seama că lipsește, deja era târziu. Pompierul s-a oferit să le ducă telefonul mobil, de ultimă generație, în municipiul Botoşani, iar povestea a avut un final fericit.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.