Zâmbete și veselie în curtea pompierilor covăsneni

Marți, 13 Septembrie 2022Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Zambete si veselie in curtea pompierilor covasneni | imaginea 1 Visul de a deveni pompier începe de mic, iar cei mici au fost cât se poate de fascinați de tehnica de intervenție din dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihai Viteazul” al județului Covasna.

Vorbim despre sute de copii de grădiniță, gimnaziu, liceu, chiar și adulți, care au venit în cursul zilei de vineri, 9 septembrie a.c., la sediile subunitățiilor ISU Covasna să îi viziteze și să afle mai multe despre una dintre cele mai îndrăgite și apreciate profesii.

După sesiunea informativă, celor mici li s-au prezentat autospecialele pentru stingerea incendiilor, accesoriile de descarcerare şi alte echipamente de intervenţie specifice folosite de pompieri pentru salvarea semenilor, protejarea bunurilor şi ocrotirea mediului înconjurător.

Punctul culminant al vizitei l-a constituit momentul în care copiii s-au simţit pompieri pentru câteva minute, aceștia s-au echipat în costum de protecţie, bineînţeles sub îndrumarea şi supravegherea strictă a pompierilor covăsneni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.