A pedalat pentru cauza copiilor de la Fundația CID

Sâmbătă, 01 Octombrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

A pedalat pentru cauza copiilor de la Fundatia CID | imaginea 1 Sâmbătă, 24 septembrie a.c., Plutonier adjutant-șef Sebastian Laurențiu Ghioca a participat alături de cei doi prieteni ai săi, Mihai Badea și Marian Presuceanu, la concursul de triatlon H3RO Mamaia proba Half, unde a obținut locul al III-lea - ștafetă masculin.

Acest efort al lor a fost dedicat, ca de fiecare dată, cauzei nobile pe care o susțin, anume cauza micuților de la căsuța CID (Fundația Copii în Dificultate).

Proba pe care au îmbrățișat-o ca și provocare cei trei temerari se numește 𝗛𝗔𝗟𝗙 𝗱𝗶𝗻 𝗰𝗮𝗱𝗿𝘂𝗹 𝗛𝟯𝗥𝗢 𝗠𝗮𝗺𝗮𝗶𝗮. H3RO este, o etapa a Campionatui Național de Triatlon pe distanță medie, unde toți participanții cu licență FRTRI sunt legitimați la un club de triatlon afiliat federației și punctează astfel în clasamentul campionatului național pe distanță medie.

Traseul a fost unul plat, cu distanță aproximativă de: 1.9 KM ÎNOT – 2 laps; 90 KM CICLISM – 9 laps; 21 KM ALERGARE – 8 laps. Plutonierul adjutant-șef Ghioca Sebastan Laurențiu a pedalat, Mihai Badea a înotat, iar Marian Presuceanu a alergat. Împreună, cu aceeași dorință și cu multă ambiție au reușit să urce pe podium, ocupând poziția a treia.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.