Au ales să doneze sânge pentru semenii aflați în suferință

Vineri, 14 Octombrie 2022Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Au ales sa doneze sange pentru semenii aflati in suferinta | imaginea 1 Luni, 10 octombrie a.c., trei pompieri mehedințeni au ales să doneze sânge pentru semenii aflați în suferință. Acțiunea este un gest simplu prin care își arăta sprijinul și susținerea față de persoanele care au nevoie urgentă de sânge, fiind, totodată, și un îndemn la solidaritate.

Prin preocuparea pe care o manifestă față de binele celorlalți, donatorii reușesc să-și poarte și lor de grijă, procesul de donare aducând beneficii de ambele părți. Dintr-o singură unitate donată pot fi ajutate trei persoane. Printre pompierii mehedințeni sunt donatori permanenți, care periodic merg la Centrul de Transfuzii pentru a face ceea ce știu ei mai bine, să salveze vieți.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.