Au răspuns inițiativei de a dona sânge

Luni, 31 Octombrie 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Au raspuns initiativei de a dona sange | imaginea 1 Joi, 27 octombrie a.c., pompierii clujeni au răspuns inițiativei Autorității Teritoriale de Ordine Publică Cluj de a dona sânge, având în vedere stocurile foarte scăzute din spitale.

Pompieri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au participat alături de polițiști și jandarmi clujeni la o acțiune menită să atragă atenția asupra lipsei de sânge pentru transfuzii și pericolul în care se află persoanele ce necesită astfel de tratamente.

Salvatorii clujeni vor sprijini în permanență asemenea inițiative și îndeamnă toate persoanele care îndeplinesc condițiile necesare să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguina Cluj. Oricine poate fi un erou!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.