Cățelușa Elsa, membră importantă a echipei pompierilor sibieni

Marți, 11 Octombrie 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Catelusa Elsa  membra importanta a echipei pompierilor sibieni | imaginea 1 De Ziua Internațională a Animalelor, vă prezentăm povestea cățelușei Elsa care, de mai bine de 3 ani, este un membru important al echipei pompierilor sibieni.

Plutonier Ionuț Sabou este cel care se ocupă de Elsa de când aceasta avea 4 luni și a intrat în echipa pompierilor. S-a născut la Centrul Chinologic Sibiu, din doi câini “polițiști” de rasă ciobănesc belgian malinois, Adala și Miz.

Elsa este unul dintre puținii câini care s-a antrenat intens și s-a specializat pe acțiunea de căutare-salvare urbană, pe care, alături de Plt. Ionuț Sabou, au promovat-o cu nota 10.

Cuplul chinotehnic, format din pompierul sibian și Elsa, a participat la numeroase exerciții de căutare-salvare, iar misiunile au fost îndeplinite cu succes. Este o mare bucurie că Elsa face parte din familia pompierilor ISU Sibiu și că îi ajută să salveze vieți!

Catelusa Elsa  membra importanta a echipei pompierilor sibieni | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.