Patru căței salvați și adoptați de pompierii lugojeni

Sâmbătă, 08 Octombrie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Patru catei salvati si adoptati de pompierii lugojeni | imaginea 1 Marți, 4 octombrie a.c., de 𝒁𝒊𝒖𝒂 𝑴𝒐𝒏𝒅𝒊𝒂𝒍𝒂̆ 𝒂 𝑨𝒏𝒊𝒎𝒂𝒍𝒆𝒍𝒐𝒓, vă facem cunoștință cu Spoty, Cindy, Bella și Rex, cei patru căței salvați și adoptați de pompierii lugojeni. Curtea Detașamentului de Pompieri Lugoj este bine păzită de patrupezii care fac parte acum din familia salvatorilor.

𝐒𝐩𝐨𝐭𝐲 (de la năsucul pătat) are doar 2 luni și a fost salvată de pompieri acum o lună dintr-o gură de canal neacoperită. Și pentru că nu avea stăpân, pompierii au decis că are suficient loc în curtea subunității.

𝐂𝐢𝐧𝐝𝐲, o fetiță din rasa Ciobănesc Belgian, a fost salvată acum două luni de pompieri, de pe marginea unui drum, în timp ce se întorceau de la un incendiu de locuință. Dezorientată și speriată, cățelușa alerga pe drum, existând pericolul de a fi lovită de mașini. Și în acest caz, pompierii cu suflet mare au decis să o adopte, deoarece nu au reușit să-i găsească o familie cățelușei.

𝐑𝐞𝐱 a fost salvat dintr-un șanț cu apă, fiind găsit slăbit și înfometat. Imediat a fost dus la medicul veterinar unde a primit îngrijiri medicale de urgență. De atunci, iubește pompierii și se simte foarte bine în familia acestora.

𝐁𝐞𝐥𝐥𝐚 este de doi ani în grija salvatorilor lugojeni. Ea a fost găsită într-o pădure unde pompierii interveneau pentru stingerea unui incendiu și este primul cățel adoptat de aceștia. Cei 4 blănoși sunt bine îngrijiți și foarte iubiți de salvatori. Aceștia le oferă zilnic hrană, îngrijiri medicale și un loc cald alături de ei.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.