Pentru pompierii arădeni viața are prioritate!

Luni, 31 Octombrie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pentru pompierii aradeni viata are prioritate | imaginea 1 Este în natura meseriei lor să ajute persoanele aflate în nevoie, astfel că joi, 27 octombrie a.c., au ales să fie solidari cu cei aflați în suferință, participând la o acțiune de donare de sânge.

În această perioadă, Centrul de Transfuzie Sanguină din Arad traversează o perioadă dificilă, în care se înregistrează un număr scăzut de donatori, astfel că se fac eforturi serioase pentru reîntregirea stocului atât de necesar salvării vieţii pacienţilor.

Salvatorii arădeni își doresc ca gestul lor sa fie un ecou pentru toți cetățenii, iar aceștia să conștientizeze faptul că prin simpla prezență la centrele zonale de transfuzie au șansa nu doar de a-i salva pe ceilalți, dar și de a-și proteja propria viață, donarea de sange fiind benefică atât pentru primitor, cat și pentru donator.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.