Plt. adj.-șef Rață Octavian și Plt. maj. Filip Adrian au alergat în Ștafeta Veteranilor

Vineri, 21 Octombrie 2022Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Plt  adj  sef Rata Octavian si Plt  maj  Filip Adrian au alergat in Stafeta Veteranilor | imaginea 1 Ștafeta Veteranilor a plecat din Iași, Traseul Roșu având destinația finală Carei.

Acesta a pornit din București, trecând prin Lehliu Gară, Borcea, Constanța, Babadag, Tulcea, Brăila, Buzău, Focșani, Bârlad, Bacău, Piatra Neamț, IAȘI, BOTOȘANI, Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Bistrița, Dej, Baia Mare, Satu Mare și se va încheia la CAREI, de Ziua Armatei României, prezentând, pe parcurs, onorul, tuturor eroilor de ieri și de azi.

Luni dimineață, 17 octombrie a.c., Ștafeta veteranilor Invictus a ajuns la Iași, începând cu ora 07:00, doi pompieri militari din cadrul ISU Iași, Plt. adj.-șef Rață Octavian și Plt. maj. Filip Adrian au alergat pe traseul Iași - Botoșani cu gândul la eroi.

”Mulțumim tuturor pentru oportunitatea de a reprezenta salvatorii ieșeni. Este o onoare pentru noi, simțim tricolorul românesc în suflet, cum flutură mereu!” Gândul că aleargă pentru eroi, pentru România și pentru culori le oferă pompierilor ieșeni întotdeauna energia de care au nevoie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.