Un salvator are nevoie de ajutor!

Marți, 25 Octombrie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Un salvator are nevoie de ajutor | imaginea 1 În urmă cu 16 ani, a ales să salveze vieți. Din păcate, astăzi este pus în fața unei încercări greu de înțeles. La 42 de ani, Plt. adj. Florea Mădalin a fost diagnosticat cu tumoră malignă a rectului, cu determinări secundare hepatice.

Are nevoie de 10.300 de dolari, doar pentru teste genetice și biopsii. Este o sumă destul de mare, ce trebuie strânsă în cel mai scurt timp, deoarece acesta este internat într-un spital din Istanbul.

Mereu vesel și optimist, Mădalin nu a dat niciodată semne că ar avea probleme de sănătate. Până în luna mai a acestui an, când a început un adevarat coșmar, atât pentru el, cât și pentru soția și cei doi copii, de 10 și 19 ani.

A urmat toate procedurile în astfel de cazuri: biopsii, examene CT și RMN, chimioterapie…Toate și-au pus amprenta asupra sa, iar starea de sănătate este din ce în ce mai precară.

Familia a efectuat demersurile necesare și l-a transferat la un spital din Istanbul, la secția de chirurgie generală și oncologie. Aici poate să beneficieze de investigații suplimentare și de terapii inovatoare care să-l ajute să treacă mai ușor peste această boală cumplită, însă costurile sunt mari.

Dacă aveți posibilitatea, puteți face donații în conturile deschise la OTP BANK România, pe numele soției sale:

LEI: RO60 OTPV 12000 1306 462 RO 02
EURO: RO44 OTPV 12000 1306 462 EU 01
Titular: FLOREA FLORENTINA-LILIANA
PayPal - https://bit.ly/3Cl5OfQ
Revolut - RO42 BREL 0005 5194 6118 0100

Împreună, punând puțin câte puțin, îl putem ajuta să treacă peste această perioadă grea.❗️Vă rugăm să distribuiți mesajul nostru❗️

Un salvator are nevoie de ajutor | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.