Se pregătește pentru misiuni de căutare-salvare

Luni, 07 Noiembrie 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Se pregateste pentru misiuni de cautare salvare | imaginea 1 Ea este Ela și se pregătește pentru intervenția la misiuni de căutare-salvare în mediul urban, alături de pompierii argeșeni.

O caracterizează energia și de fiecare dată a fost nerăbdătoare să execute misiuni la ședințele de pregătire, dând dovadă de dorința de a cunoaște și de a se perfecționa.

Ea face parte din rasa ciobănesc german și are aproape un an și jumătate, iar acum este alături de Tudor, conductorul ei, la un program de specializare în cadrul Centrului Chinologic Dr. Aurel Greblea din Sibiu.

Între ea și Tudor există o relație specială, iar acum lucrează intens pentru a trece cu bine de examenul final. Li se dorește mult succes la probe și să se întoarcă înapoi cu bine!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.