Au decis să se alăture lui Moș Crăciun prin faptele lor bune

Vineri, 23 Decembrie 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Au decis sa se alature lui Mos Craciun prin faptele lor bune | imaginea 1 Bucuria se manifestă diferit pentru fiecare, ea poate însemna de la o jucărie de pluș până la o nouă zi de viață.

Această perioadă este marcată de bucuria de a dărui și astfel, voluntari din cadrul inspectoratului, pompierii argeșeni și alți voluntari au decis să se alăture lui Moș Crăciun prin faptele lor bune.

Salvatorii argeșeni au început prin donarea de sânge și vor continua prin materializarea bonurilor obținute în cadouri pentru cei ale căror sărbători pot deveni fericite cu sprijinul semenilor.

Întotdeauna a fost nevoie de sânge, pentru că urgențe medicale sunt permanent, iar sângele tău va oferi cuiva o speranță la viață. Ajută și tu, iar cineva va trimite un gând bun, de mulțumire, către tine!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.