Au participat la o campanie de donare de sânge

Vineri, 23 Decembrie 2022Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Au participat la o campanie de donare de sange | imaginea 1 Fii și tu alături de semenii tăi! În fiecare zi, cineva așteaptă pe un pat de spital un ajutor de la oameni cu suflet mare. Donează sânge pentru a oferi o șansă la viață!

Pompierii din cadrul ISU Vâlcea, activi și în rezervă, au participat la o campanie de donare de sânge, oferind astfel sprijin cetățenilor bolnavi care au mare nevoie de acest tip de ajutor.

Salvatorii își doresc ca gestul lor de miercuri, 21 decembrie a.c., să fie un exemplu pentru toți colegii și prietenii lor, un îndemn care să determine cât mai multe persoane să devină donatori.

Se adresează felicitări și mulțumiri tuturor colegilor participanți pentru dăruirea față de cei aflați în suferință, pentru spiritul civic și onoarea cu care poartă uniforma pompierilor militari!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.